PERUNTUKAN KEWANGAN BAGI WANITA ISLAM DALAM AKTA UNDANG-UNDANG KELUARGA ISLAM, WILAYAH PERSEKUTUAN 1984 - Abdullah, Raihanah (Jurnal Syariah, 1993)
Peruntukan Kewangan Bagi Wanita Islam dalam Akta Undang-undang Keluarga Islam, Wilayah Persekutuan 1984