KEBERKESANAN UNDANG-UNDANG BARU KELUARGA ISLAM DALAM MENGURANGKAN KADAR PERCERAIAN DI MALAYSIA: KAJIAN DI KELANTAN DAN TERENGGANU - Muhammad, Abd Kadir (Jurnal Syariah, 1993)
Keberkesanan Undang-undang Baru Keluarga Islam dalam Mengurangkan Kadar Perceraian di Malaysia: Kajian di Kelantan dan Terengganu