KEDUDUKAN DAKWAH ISLAMIAH DALAM PERLEMBAGAAN MALAYSIA DAN KESANNYA TERHADAP DAKWAH DI MALAYSIA - Mohd Zin, Ab Aziz (Jurnal Syariah, 1994)
Kedudukan Dakwah Islamiah dalam Perlembagaan Malaysia dan Kesannya Terhadap Dakwah di Malaysia