SEKULARISME DALAM KODIFIKASI UNDANG-UNDANG ISLAM: RUJUKAN KEPADA PENULISAN MAJALAH AHKAM JOHOR - Borham, Abd Jalil (Jurnal Syariah, 1993)
Sekularisme dalam Kodifikasi Undang-undang Islam: Rujukan Kepada Penulisan Majalah Ahkam Johor