KES-KES HAID YANG MENGELIRUKAN: PENJELASAN MENGIKUT PENDAPAT MAZHAB-MAZHAB FIQH - Ab Ghani, Anisah (Jurnal Syariah, 1996)
Kes-kes Haid yang Mengelirukan: Penjelasan Mengikut Pendapat Mazhab-mazhab Fiqh