SEJARAH PERKEMBANGAN PENULISAN HUKUM ISLAM DI MALAYSIA: TUMPUAN KHUSUS DI NEGERI KELANTAN - Ab Majid, Mohamad Kamil (Jurnal Syariah, 1993)
Sejarah Perkembangan Penulisan Hukum Islam di Malaysia: Tumpuan Khusus di Negeri Kelantan