N TEKS UNDANG-UNDANG ISLAM TERAWAL DI MALAYSIA: RUJUKAN KEPADA UNDANG-UNDANG MELAKA DAN JOHOR - Borham, Abdul Jalil (Jurnal Syariah, 1994)
n Teks Undang-undang Islam Terawal di Malaysia: Rujukan kepada Undang-undang Melaka dan Johor