ENAKMEN JENAYAH SYARIAH (II) 1993 KELANTAN: TINJAUAN RINGKAS BERSAMA KANUN KESIKSAAN MALAYSIA - Mohamed Adil, Mohamed Azam (Jurnal Syariah, 1995)
Enakmen Jenayah Syariah (II) 1993 Kelantan: Tinjauan Ringkas bersama Kanun Kesiksaan Malaysia